6.12.2021. 14:25
1
Messiju se ne sviđa da igra po hladnoći i snegu
Lionel Messi se nije baš najsretnije privikao na Paris Saint Germain. Iako je dao četiri gola za "svece" od njega se očekivalo više, a jedan od razloga zbog kojih je tako je možda klima.

Pariz je definitivno grad koji je klimatski zahtjevniji u odnosu na Barcelonu u kojoj je Argentinac proveo čitavu karijeru. Klima ne bi nikako smjela da bude izgovor Messiju za manjak golova i motivacije, a da se Leu ne dopada hladno vrijeme i snijeg otkrio je njegov prijatelj Luis Suarez.

“Naš odnos je neizmjenjen. Svakog dana se čujemo. Pričamo o utakmicima, porodici… Rekao mi je da je bio u problemu kada igra na hladnoći, posebno po snijegu. Moraš da se navikneš na hladno vrijeme tamo.”, rekao je Luis Suarez za TNT.

(Ajdin Balićevac)

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.