19.12.2021. 8:57
0
Ivaylo Petev nakon poraza od SAD-a: Igračima nemam šta zamjeriti
Fudbalska reprezentacija BiH sastavljena od igrača iz Premijerllige BiH poražena je u prijateljskom meču u Los Angelesu od strane domaćina SAD-a minimalnim rezultatom 1:0. Gol odluke postigao je Bassett u 89. minuti meča. Treba napomenuti da su Zmajevi igrali sa igrače,m manje od 40. minute kada je nakon neopreznog starta crveni karton dobio Amar Begić.

Svoje viđenje meča podijelio je i selektor BiH Ivaylo Petev.

“Žao mi je što smo primili gol na kraju. Igračima nemam šta zamjeriti. Borili su se i dali sve od sebe. Crveni karton je pokvario utakmicu. Protivnik je u prvom poluvremenu imao dvije šanse, a u drugom sa igračem manje im nismo dozvolili ni jednu do finiša utakmice. Šteta što smo primili taj gol, ali igrači su ispoštovali sve što smo tražili od njih u taktičkom smislu. Nismo zaslužili da izgubimo meč”, rekao je Ivaylo Petev, prenosi N/FSBiH.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.