19.12.2021. 14:21
0
Petev u Los Angelesu nije dao šansu samo jednom reprezentativcu
Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je u posljednjem meču u 2021. godini od Sjedinjenih Američkih Država.

Meč u Los Angelesu okončan je rezultatom 1:0, a Amerikanci su do pobjede stigli golom Colea Basetta u 89. minuti.

Reprezentacija BiH od 40. minute igrala je s igračem manje nakon isključenja Amara Begića.

Selektor BiH Ivaylo Petev u SAD je poveo 18 fudbalera, sve iz domaćeg prvenstva, a u ovom prijateljskom duelu šansu je dobilo 17 fudbalera.

Petev je imao pravo na šest izmjena koje je i izvršio, a jedini bez upisanih minuta ostao je stoper Željezničara Vedran Vrhovac.

BiH je meč počela u sastavu: Ćetković, Ćorluka, Kurdić, Nukić, Barišić, Vojnović, Begić, Đokanović, Savić, Lukić, Krpić.

U nastavku su još zaigrali Dizdarević, Ovčina, Ćosić, Maksimović i Ćavar, prenosi Faktor.


(Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.