21.12.2021. 21:26
0
Ibrahimović zbog ozljede propušta Empoli
Napadač Milana Zlatan Ibrahimović propustit će ligašku utakmicu protiv Empolija u srijedu zbog ozljede, objavili su "Rossoneri".

"Ibra neće igrati zbog preopterećenja koljena", rekao je Milanov trener Stefano Pioli na konferenciji za novinare, prenose Vijesti.ba


Legendarni švedski napadač već je šesti igrač Milana koji je otpao iz stroja zbog ozljede. Na "injury list" su i Ante Rebić, te Simon Kjaer, Olivier Giroud, Rafael Leao i Davide Calabrija, čiji su se izostanci poklopili s padom forme.


"Broj ozljeda mišića je prevelik. PokušavaMo prevladati probleme, a vjerujem kako ćemo ih riješit tijekom zimske stanke”, dodao je Pioli.


Milan je osvojio jedan bod iz posljednje tri utakmice u svim natjecanjima, a trenutačno se nalazi na trećem mjestu Serie A sa 39 bodova koliko ima i Napoli na drugoj poziciji, dok je u vodstvu Inter sa četiri boda više.


"Kada rezultati ne dolaze, ispravno je biti manje smiren, ali još odlučniji. Želimo se vratiti na pravi put nakon poraza kod kuće,", rekao je Pioli, prenosi Hina.


(Kenan Bešlija) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.