18.2.2022. 15:44
0
FK Željezničar: Riješeno 60 posto duga za postupak licenciranja
Iz FK Željezničar su obavijestili sve članove, navijače, simpatizere i prijatelje kluba s Grbavice da je jedinstvenom akcijom navijača u kluba do sada učlanjeno 11.000 novih članova čime su osigurana finansijska sredstva u iznosu od 220.000 KM, piše Avaz.

Ispunjeno obećanje


- Kao što je i obećano saopćenjem rukovodstva kluba objavljenog 28. januara 2022. godine, FK Željezničar javno objavljuje podatke o namjeni utroška navedenih sredstava. Sredstva će biti utrošena na sljedeći način: Saniranje duga prema komercijalnoj banci po osnovu ugovora o lizingu za kupovinu LED displeja - 24.595,91 KM, izmirenje poreskih obaveza za mjesec januar 2022. godine - 57.700,18 KM, saniranje duga po osnovu obaveza kluba u postupku licenciranja kod NSBiH - 137.703,91 KM. Kada je u pitanju proces saniranja duga po osnovu obaveza kluba u postupku licenciranja, do sada je, od ukupnog broja predmeta, rukovodstvo kluba pozitivno riješilo 60 posto. Aktivnosti vezane za licenciranje se intenzivno nastavljaju u narednom periodu, saopćeno je iz FK Željezničar.

Iz kluba s Grbavice su se još jednom zahvalili svim navijačima, simpatizerima i prijateljima kluba koji su pokrenuli akciju učlanjenja i izvršili uplatu članarine.

Nova akcija

- Sredstva prikupljena ovom jedinstvenom akcijom su od iznimne važnosti za opstanak kluba i prevazilaženje jedne od najvećih kriza u historiji FK Željezničar. Ovim putem pozivamo sve naše navijače, simpatizere i prijatelje da podrže drugu akciju navijača FK Željezničar, a to je kupovina 10.000 ulaznica za gradski derbi po jedinstvenoj cijeni od 20 KM. O namjeni utroška tih sredstava, FK Željezničar će blagovremeno obavijestiti svoje navijače i cjelokupnu javnost... Do konačne pobjede. Mi smo Željini, Željo je naš, istuču iz FK Željezničar.


(Kenan Bešlija) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.