20.2.2022. 21:23
0
Inter nemoćan protiv Sasuola, Milan ostao na vrhu
Milan je u subotu veče remizirao sa Salernitanom (2:2), a dan kasnije kiksao je i drugi kandidat za Skudeto, piše CdM portal.

Inter je na Meaci izgubio od Sasuola 2:0, te ostao na drugom mjestu na tabeli, sa dva boda manje od gradskog rivala.  Tako se Napoliju pruža šansa da stigne “rosonere” na čelu, pod uslovom da sjutra na Sardiniji pobijedi Kaljari.

Branilac titule je na svojoj koži osjetio sav talenat sjajnog Sasuola, koji je slavio pogocima Raspadorija i Skamake.  U prvom poluvremenu, u kome su gosti i dali oba pogotka, Sasuolo je imao i prečku Berardija.

Imali su i “neroazuri” svoje šanse, nekoliko odličnih (Lautaro, Škrinijar, Džeko u dva navrata), ali je raspoloženi Konsilji ostao nesavladan.  Domaći su u sudijskoj nadoknadi postigli pogodak preko De Fraja, ali je isti poništen, prenosi CdM.


(A. Mujezinović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.