5.4.2022. 22:52
0
Liga prvaka: Pobjede Liverpoola i Manchester Cityja
Fudbaleri Liverpoola i Manchester Cityja ostvarili su pobjede u prvim mečevima četvrtfinala Lige prvaka.

Liverpool je slavio uvjerljivo na gostovanju u Lisabonu protiv Benfice sa 3:1, pa bi revanš na Anfieldu trebao biti formalnost.

Liverpool je u vodstvo doveo Konate u 17. minuti, a nakon isto toliko vremena Mane je udvostručio prednost. Domaće u život vraća Nunez golom u 49. minuti, ali Diaz je u 87. Englezima ponovo vratio dva gola prednosti - 1:3.

Derbi večeri igrali su City i Atletico Madrid, a engleski tim pred domaćim navijačima slavio je sa 1:0. Trenutak odluke dogodio se u 70. minuti, kada je De Bruyne pogodio za veliko slavlje Građana.

(A. Balićevac)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.