6.4.2022. 13:33
0
Lukaku želi nazad u Inter: Džeko dobija konkurenciju?
FOTO: Facebook
Uprava Intera više ne isključuje povratak u klub fudbalera Romelua Lukakua, koji pokušava da napusti Chelsea i vrati se u Milano.

Inter bi možda morao da proda nekog igrača tokom ljeta kako bi se Lukaku vratio, ali kako je danas prenijela Gazzeta dello sport, direktori milanskog kluba više ne isključuju tu mogućnost, piše N1.


Gazzetta je navela da bi Inter mogao da priušti Lukakua samo u slučaju pozajmice. Chelsea ne može ni da prodaje, ni da kupuje igrače zbog sankcija koje su uvedene vlasniku Romanu Abramoviču.


Ruski milijarder želi da proda klub, a Inter će sačekati rasplet prije nego što počne razgovore sa upravom Plavih sa Stamford Brigdea.


Tuttosport je prošle sedmice prenio da je Lukaku u više navrata zvao direktore Intera i rekao im da želi da se vrati u klub. On nije bio starter u Chelseaju još od februara, a rekao je i da mu ne odgovara stil igre.

Lukaku je od 2019. do 2021. godine odigrao 95 utakmica za Inter, postigao je 64 gola i osvojio šampionsku titulu sa trenerom Antoniom Conteom.

(Elvira K.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.