23.5.2022. 19:50
0
Čelik optužio Horde zla: Napravili su veliku štetu travnjaku Bilinog polja
Na finalnoj utakmici Kupa Bosne i Hercegovine sastali su se Velež i Sarajevo, a navijači Bordo tima bili su smješteni na Istočnoj tribini stadiona Bilino polje.

Po završetku utakmice uslijedila je i tuča među navijačima Sarajeva, a iz Čelika poručuju kako su Horde zla tom prilikom pričinile veliku štetu na tribinama Bilinog polja, piše N1. 

Ipak, da spektakl ne prođe u najboljem redu, pobrinuli su se navijači FK Sarajevo, popularne Horde zla koji su bili smješteni na sjevernoj tribini Bilinog polja. Epilog njihovog boravka na stadionu Bilino polje je i velika šteta koju su prouzrokovali na tribinama, terenu i toaletima na našem stadionu.

Najznačajnija oštećenja su počinjena upravo na travnjaku čiji dijelovi su potpuno uništeni od pirotehnike koja je ubačena na teren. NK Čelik je zbog toga direktno oštećen jer sve svoje aktivnosti koje su planirane u narednom periodu mora preseliti na stadion na Kamberovića polju kako bi se travnjak oporavio pred utakmice reprezentacije.

Klub će svakako poduzeti sve dostupne mehanizme kako bi nadoknadio nastalu štetu”, poručili su iz NK Čelik, navodi N1. 


(Aldina R.) 


0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.