30.5.2022. 10:24
0
Šuška se, šuška: Evo u kojem klubu bi Cristiano Ronaldo mogao nastaviti karijeru
Italijanski mediji objavili su vijest kako je Roma zainteresovana za portugalskog fudbalera koji nastupa za Manchester United, Cristiana Ronalda.

Iako se još uvijek ne zna u kakvim je planovima Ronaldo kod novog trenera Crvenih đavola, Erika ten Haga, njegova situacija na Old Traffordu bi se mogla promijeniti. 

S obzirom na to da u posljednjih nekoliko mjeseci u Manchester Unitedu vlada haos, niko ne može tvrditi šta će se desiti u ekipi tokom ovog ljeta. 

Roma je već stupila u kontakt sa Ronaldom kako bi predočila plan po kojem bi on stigao u Rim. Budući da trener italijanskog kluba, Jose Mourinho, želi jači tim za narednu sezonu nakon što je ovoj ekipi donio prvi evropski trofej, postoji mogućnost da i Ronalda potpišu.

Mourinho bi volio u timu vidjeti Ronalda, budući da su njih dvojica već zajedno sarađivali u Real Madridu, a sada bi imali nešto drugačiji zadatak tokom zajedničkog posla, odnosno da Romu vrate u sami vrh italijanskog fudbala.

Podsjetimo, Ronaldo je za Manchester United u svim takmičenjima ove sezone odigrao 38 utakmica, a na kojima je postigao 24 pogotka, te je zabilježio tri asistencije. 

(A. Balićevac)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.