4.6.2022. 20:22
0
Petev: Šteta bi bilo da smo danas izgubili
Selektor naše reprezentacije Ivajlo Petev zadovoljan je remijem (1:1) u Helsinkiju.

- Jako dobro smo ušli u utakmicu, rekao je Petev i dodao:

- U prvih 10 ili 15 minut smo dobro stajali na terenu, a onda su došle jedna, dvije, tri greške... Opet ću se vratiti na ono što sam stalno pričao. Dvije, tri naše greške i onda borba. Ne znam koliko je bio penal ili ne, nije bitno. Pokušali smo i mislim da smo bili bolji u drugom poluvremenu. Dali su sve od sebe. Počeo sam sa igračima koji su krajem maja završili prvenstva, imali smo sreću, ali imali smo i dvije, tri šanse i polušanse da zabijemo u drugom poluvremenu gol. Idemo dalje.

- Morali smo nešto i promijeniti, da tražimo nešto drugo. Analizirat ćemo gdje smo griješili kako bi nakon nakon tri dana (protiv Rumunije u Zenici - op.a.) smanjili greške i tražili više - a to je pobjeda. Svi igrači koji su ušli s klupe preokrenuli su igru u našu korist. Zadovoljan sam - rekao je selektor Petev.

Naredni protivnik je Rumunija…

- Proširili smo spisak. Vrlo je moguće da starta mnogo novih igrača. I prije sam govorio, svaki je igrač bitan. Šteta bi bilo da smo izgubili danas - zaključio je prvi strteg "Zmajeva",

(A. Balićevac)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.