13.6.2022. 21:10
0
Mladen Veselinović napustio Slobodu i potpisao za Tuzla City
Mladen Veselinović napustio je FK Sloboda i potpisao ugovor sa gradskim rivalom FK Tuzla City.

Veselinović je u dva navrata nosio crveno-crni dres. U svom prvom dolasku na Tušanj sa Slobodom je izborio plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope, a potom je igrao za Borac i Željezničar. 

Prije prošle sezone vratio se u Slobodu, ali je ponovo prešao u Tuzla City s kojim će igrati u kvalifikacijama za evropsko takmičenje. 

- Sretan sam što sam stigao u klub s velikim ambicijama i što ću igrati u Evropi. Većinu igrača dobro poznajem i mislim da mi se neće biti teško uklopiti u novu sredinu, a u Tuzli sam kao kod kuće - kazao je Veselinović.

Ovaj 30-godišnji fudbaler ponikao je u Slogi iz Doboja, a igrao je za nekoliko klubova u Češkoj Republici. 

(FENA/A. Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.