25.6.2022. 19:00
1
Ponovo aktuelna Halilhodžićeva smjena
Bosanskohercegovačkom stručnjaku Vahidu Halilhodžiću ponovo se "trese" stolica na klupi Maroka, ukoliko je suditi prema natpisama tamošnjih medija.

Reizabrani predsjednik marokanske fudbalske federacije Fouzi Lekjaa na pitanje o budućnosti Vahida Halilhodžića na klupi selekcije Maroka, navodi N1. 

“O svemu što se tiče selektora će se razgovarati u bliskoj budućnosti. Svi aspekti će se vrlo pomno proučavati”, zagonetno je odgovorio čelni čovjek marokanskog fubdala.

Konstantni atak na popularnog Vahu traje otkako je izborio plasman sa Marokancima na Mundijal u Kataru krajem godine i savez je pod aktivnim pritiskom da smijeni Halilhodžića.

Lekjaa je već ranije uvjeravao javnost u Maroku da smjena Halilhodžića ne bi ništa koštala savez. S druge strane Mostarcu zamjeraju zato što je zbog nediscipline iz ekipe odstaranio najveće zvijezde tima Hakima Ziyecha i Noussaira Mazraouija.

Pokušavao je fudbalski savez Maroka da riješi trzavice među selektorom i dva reprezentativca kroz sastanke koje su organizovali, ali očigledno da zajedinički statovi nisu usaglašeni, piše N1. 



(Aldina R.) 

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.