2.7.2022. 22:15
0
Željo slavio protiv Kolubare, remi Širokog i Slobode, uvjerljiv poraz Veleža
Fudbaleri sarajevskog Željezničara pobijedili su Kolubaru iz Lazarevca sa 2:1 u pripremnoj utakmici za novu sezonu. Sloboda i Široki Brijeg su remizirali 1:1, dok je Velež doživio težak poraz od Varaždina, bilo je 0:3.

Željo je u prvom poluvremenu postigao dva gola. Prvo je Santos oboren u kaznenom prostoru, glavni sudija je dosudio penal, a siguran sa 11 metara bio je Mekić. Isti igrač nekoliko minuta poslije sjajnim golom sa 20 metara postiže drugi Željin gol. Konačnih 2:1 postavlja Stojanović u 52. minuti, navodi N1. 

Remi Širokog Brijega i Slobode

Široki i Sloboda svoj meč odigrali su na Kupresu, a na kraju rezultat je glasio 1:1.

Ekipa Ivice Barbarića povela je vrlo lijepim pogotkom Ilana Pejića s osamnaest metara u 31. minuti, a tuzlanski premijerligaš uzvratio je istom mjerom preko Alena Kurtalića u 53. minuti.

Težak poraz Rođenih

Velež je sa uvjerljivih 0:3 poražen od Varaždina.

Strijelci pogodaka bili su Posavec 36’, Perić 45’, i Domjanić u 69’ minuti.

Sljedeća prijateljska utakmica na rasporedu je u ponedjeljak, 04.07.2022 godine, kada izabranici Amara Osima igraju sa FK Sloboda Tuzla, piše N1. 


(Aldina R.) 

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.