11.8.2022. 19:42
0
FK Sarajevo Hordama zla: Hvala vam za podršku
Nakon teškog poraza FK Sarajevo u Zenici protiv Tuzla Cityja, FK Sarajevo se zahvalilo svojim navijačima što su, umjesto polemike, nakon utakmice mogli čuti samo podršku.


“Najteži poraz bordo tima zasjenilo je izdanje navijača sa tribina koji su bodrili tim svih 90 minuta. Hvala vam za neizmjernu podršku i na, do sada neviđenim, situacijama na našim terenima. Potrudit ćemo se da opravdamo vaše povjerenje!”, poručili su iz kluba svojim vjernim navijačima, piše N1. 


Priliku da opravdaju povjerenje, fudbaleri Sarajeva će imati već za vikend, kada je Bordo klub igra utakmicu protiv Igmana iz Konjica. 

 

 

(K.Ć.) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.