12.8.2022. 8:42
0
Bivši fudbaler Zvezde udario fotoreportera nakon što je sa AEK-om izbacio Partizan

Fudbaleri AEK Larnake izborili su plasman u plej-of kvalifikacija za Evropa ligu nakon što su, poslije pobjede u prvom susretu na svom terenu (2:1), u revanšu u Beogradu odigrali 2:2 sa Partizanom.

Nakon meča je viđen incident, kada je bivši reprezentativac Srbije i igrač Crvene zvezde, a sada član Larnake i saigrač naših Kenana Pirića i Hrvoja Miličevića, Nenad Tomović udario fotoreportera.

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se da jedan saigrač pokušava smiriti Tomovića, ali se on u jednom trenutku otrgnuo i otrčao do fotoreportera, koji je stajao iza reklamnih banera i gurnuo ga.

Inače, Tomović je za Crvenu zvezdu igrao u periodu od 2006. do 2009. godine, a dres "A" tima Srbije je nosio od 2008. do 2015. skupivši 22 nastupa.


0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.