20.8.2022. 9:02
0
Željezničar gostuje Borcu, "Manijaci" poručili: Donesite bodove

Fudbaleri Željezničara danas od 17 sati gostuju banjalučkom Borcu u Bosanskom Novom, u okviru 6. kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine.

- Nema izjava, u miru putujemo u Bosanski Novi, odgovorili su nam u petak iz PR službe kluba s Grbavice.

Izabranike Edisam Mulalića su na posljednjem ovosedmičnom treningu na Grbavici posjetili najvatreniji navijači, koji su na ogradu pomoćnog stadiona Grbavica okačili kratku i jasnu parolu:

- Bodove donesi.

Bez navijača

Nakon trijumfa u prošlom kolu nad Tuzla Cityjem, Željo bi se sa pozitivnim rezultatom u Bosanskom Novom zadržao u vrhu tabela, što navijači već dugo priželjkuju, očekuju. Zbog toga i ne čudi što su na posljednjem sarajevskom treningu ispunili tribine pomoćnog terena stadiona Gravica.

Ipak, „Manijaci“ u subotu neće moći biti uz Plave, jer je – prema pravilima Nogometnog saveta BiH, zabranjen dolazak gostujućih navijača na zamjenske stadione.

Igrački kadar

Stručni štab kluba s Grbavice u stroju ima sve igrače, s tim što Dženis Beganović, Hamza Gasal, Armin Hodžić i Luka Malić imaju po dva žuta kartona i prijeti im suspenzija za narednu utakmicu u kojoj Plavi dočekuju Sarajevo (petak). 

Također, dvije javne opomene ima i trener Željezničara Mulalić.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.