14.10.2022. 13:47
0
Sa najboljim bh. arbitrom nema šale: Peljto se 'zaletio' na igrača Bodo/Glimta kao da je namjeravao da ga bije
Najbolji bosanskohercegovački arbitar Irfan Peljto imao je čast suditi meč velikog Arsenala. Topnici su u 4. kolu grupne faze drugog po jačini takmičenja u Evropi, Ligi Evrope, gostovali norveškom Bodo/Glimtu.
Peljto već godinama gradi kredibilitet i ugled na Evropskoj sceni, a sinoć je pokazao i autoritet koji ima na utakmicama.

Tokom prvog dijela ovog susreta ofanzivac Arsenala Bukayo Saka nesmotreno je startovao na fudbaleru norveške ekipe, a Peljto mu je pokazao javnu opomenu.

Nakon starta fudbaler Bodo/Glimta Amahl Pellegrino nešto je dobacio bh. arbitru i pokušao protestvovati, ali je Peljto odmah reagovao. Dotrčao je do Pellegrina, praktično mu se unio u lice i dao do znanja kako mjesta za polemiku nema.
 


(Admir O.)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.