24.10.2022. 20:28
0
Drama u Srbiji: Na utakmici niželigaša trener doživio srčani udar nakon što je dobio žuti karton
Utakmicu niželigaša Sutjeske i Solunca iz Karađorđeva u Srbiji obilježila je dramatična scena. Naime, trener gostujuće ekipe je doživio srčani udar, odmah nakon što mu je tokom utakmice sudija pokazao žuti karton.

Hitna pomoć je brzo reagovala i prevezla ga u bolnicu. Utakmica je odigrana do kraja, a Solunac je na kraju pobijedio sa 3:2. Igrači su trijumf posvetili svom treneru.

- Teška utakmica, teško gostovanje, ali na kraju velika pobjeda našeg tima i nova tri boda. Gosti su dva puta poravnavali rezultat, ali je ipak u posljednjim trenucima utakmice postignut gol koji nam je i donio pobjedu. 

Ovo je pobjeda za našeg trenera, šefa, prijatelja, kojem želimo brz oporavak, i uz kojeg je čitav naš tim - poručili su iz Solunca.

Objava FK Solunac

(Admir O.)

Trener
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.