31.10.2022. 13:55
2
Utakmica Rusija - BiH se ipak igra, ali u drugom terminu
Tek što je objavljeno da se utakmica između Rusije i Bosne i Herceogovine neće odigrati, N/FS BiH se potrudio da ponovo stvori kontroverze.

Naime, čelni ljudi saveza, umjesto da u potpunosti otkažu utakmicu ove dvije selekcije zbog svega što se trenutno događa između Rusije i Ukrajine, članovi IO N/FS BiH odlučili su samo odložiti utakmicu za neki drugi datum, piše N1. 

“Prijateljska utakmica „A“ reprezentacija Bosne i Hercegovine i Rusije koja je trebala biti odigrana 19. novembra u Sankt Peterburgu neće biti odigrana u tom terminu.

Na današnjoj sjednici Izvršnog odbora Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH, utakmica koja je planirana za 19. novembar je odložena. Predsjednik NS/FS BiH, gdin. Vico Zeljković je konstatovao da se odigravanje ove prijateljske utakmice prolongira za neki naredni termin.”, stoji u saopštenju N/FS BiH.

Novi datum odigravanja meča nije još naznačen, ali očito je kako će Rusija i BiH kad-tad odigrati prijateljski susret, navodi N1. 


(A.R.) 

2
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.