23.11.2022. 21:05
0
Emir Hadžić više nije sportski direktor FK Sarajevo: Karijeru nastavlja kao direktor skauting službe za Balkan u okviru grupacije VTCY Sports
FK Sarajevo saopštenjem je potvrdilo da dosadašnji sportski direktor bordo kluba više neće obnašati tu funkciju.

FK Sarajevo se zahvaljuje Emiru Hadžiću na vrijednom i predanom radu i želimo mu mnogo sreće i uspjeha u nastavku karijere. Emir će karijeru nastaviti kao direktor skauting službe za Balkan u okviru grupacije VTCY Sports koja ima udjel u klubovima Cardiff City FC, KV Kortrijk i FK Sarajevo.

I sam Hadžić se oprostio od navijača Sarajeva.

“Prije svega želio bih se zahvaliti predsjedniku Ismiru Mirviću na ukazanom povjerenju. Bilo je zadovoljstvo sarađivati sa njim i za mene je velika čast što sam u ovom periodu bio sportski direktor Sarajeva. Jasno je da polusezona koja je iza nas nije bila u skladu sa renomeom kluba kakav je Sarajevo i da nisu ispunjena očekivanja ni nas samih kao ni navijača. Svjestan sam grešaka koje sam napravio i za njih preuzimam odgovornost. Hvala svim uposlenicima kluba na profesionalnoj saradnji kao i navijačima koji su nas podržavali u teškim trenucima. Siguran sam da je sa g. Ismirom Mirvićem na čelu klub u dobrim rukama i da će uz podršku svih onih koji vole Sarajevo nastaviti rasti i razvijati se u pravom smjeru”., rekao je Hadžić.

(A. Balićevac)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.