26.11.2022. 15:30
0
Zlatko Dalić napao FIFA-u: Hrvatska zaslužuje poštovanje svakoga, nismo to dobili
Selektor Hrvatske, Zlatko Dalić, požalio se na tretman kojeg reprezentacija Hrvatske ima od strane organizatora. Smatra on da njegova reprezentacija kao viceprvak svijeta treba imati puno bolji tretman, a to se posebno odnosi na termine utakmica. Smeta Daliću što su Vatreni meč prvog kola igrati u 13 sati po lokalnom vremenu, odnosno 11 sati po našem.

- Pripremamo se za jako važnu i tešku utakmicu. Bitan je bio oporavak igrača jer nam je onaj termin u 13 sati poremetio cijeli bioritam, sad smo se prebacili na noćni termin. Očekujem tešku utakmicu i s više energije nego protiv Maroka. Puni su samopouzdanja, a mi moramo jednako odgovoriti, rekao je Dalić, pa dodao:

- Hrvatska reprezentacija zaslužuje poštovanje svakoga jer je to pokazala otkad postoji. Osvojili smo dvije medalje u 20 godina, što je malo tko napravio. Kako mi pokazujemo respekt prema drugima, tako ga i zaslužujemo. Nisam to htio komentirati, ali nije respekt da igramo u 13 sati. Hrvatska je druga na svijetu, ne igra ni Engleska, ni Španjolska, ni Francuska u 13 sati.

Utakmica Hrvatska - Kanada igra se sutra od 17 sati po našem vremenu.

(A. Balićevac)

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.