28.11.2022. 12:37
0
Messi dresom Meksika čistio pod, Kanelo mu zaprijetio: Moli boga da te ne nađem
Argentina je nakon šokantnog poraza od Saudijske Arabije (1:2) na startu Svjetskog prvenstva, u subotu uspjela savladati Meksiko (2:0) i približiti se plasmanu u osminu finala.

Igrači Argentine proslavili su pobjedu pjesmom u svlačionici. Objavljeno je nekoliko videa iz svlačionice, a na jednom se vidi kako Lionel Messi , strijelac vodećeg gola, gazi dres Meksika. 

Taj potez razljutio je Meksikance, a najglasniji je bio bokser Canelo Alvarez

- Vidio sam da je Mesi čistio pod s našim dresom i zastavom. Treba moliti boga da ga ne pronađem. Baš kao što ja poštujem Argentinu, on treba poštovati Meksiko. Ne govorim općenito o svim Argentincima, već samo o ovom s*anju koje je Mesi napravio u svlačionici i što smo svi vidjeli - poručio je Kanelo.



Meksikanac je po mnogima najbolji bokser svijeta izvan teške kategorije i četverostruki prvak supersrednje kategorije. U karijeri ima 58 pobjeda, dva poraza i dvije neriješene borbe.


(Admir O.)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.