7.12.2022. 12:26
0
Šta su Neymaru stavili u nos usred meča, snimak izazvao polemike
Jedan detalj sa utakmice Brazila i Južne Koreje privukao je posebnu pažnju navijača.

U osmini finala Svetskog prvenstva je Brazil demolirao azijsku selekciju sa 4:1, a kako nije bilo mnogo neizvjesnosti navijači su gledali sve detalje prilično pomno.

U jednom trenutku se Nejmar pripremao da izvede slobodan udarac, kada mu je sa leđa prišao Casemiro i stavio mu nešto u nos. Engleski mediji su samo naveli da je ovim potezom iznenadio sve gledaoce, dok je deo španskih već počeo da govori da je reč o nedozvoljenoj supstanci i zatražili su od FIFA da proveri o čemu se radi.

Brazilski mediji su malo umirili javnost pisanjem da nema ničeg spornog i da je u pitanju mast koja se obično stavlja na grudi za pročišćavanje disajnih puteva i olakšavanje disanja.

Kako je izgledao taj momenat pogledajte u snimku pred vama.




(Admir O.)

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.