17.12.2022. 18:48
0
Javio se Ćiro Blažević u suzama: Zahvaljujem fudbalerima, oni su heroji
Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila je treće mjesto na Svjetskom prvenstvu nakon što je u Dohi porazila Maroko s 2-1 (2-1). Za Hrvatsku su zabijali Joško Gvardiol (7) i Mislav Oršić (42), a za Maroko Achraf Dari (9). Hrvatskoj je ovo druga svjetska bronza, a prvu su osvojili 1998. godine.

Javio nam se Ćiro Blažević u suzama., ovo je velikim dijelom i njegov uspjeh, on je učitelj Zlatka Dalića koji će ga sigurno spomenuti u Kataru nakon novog velebnog uspjeha, piše Večernji list. 

- Ja sam bolestan, ali odmah sam zdraviji - rekao je Ćiro i briznuo u plač.

- Zahvaljujem hrvatskim herojima, ovo je čudo. Hvala im, hvala i generalu Daliću, razveselili su hrvatski narod i afirmirali domovinu, napravili smo to i mi 1998. i ja sam sada sretan i miran, opet su mi produžili život i ove dane uljepšali. Čestitam svima i ljubi ih njihov Ćiro - kazao je Ćiro.



(A. Balićevac)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.