21.12.2022. 11:42
0
Ronaldov miljenik se izjeda od muke jer je Messi postao svjetski prvak: Objave su mu skandalozne
FOTO: BBC News
Engleski novinar Piers Morgan poznat je kao veliki ljubitelj Cristiana Ronalda, a to je još jednom pokazao nakon što je Lionel Messi osvojio titulu prvaka svijeta s Argentinom, što je trofej kojeg njegov miljenik nikad neće uzeti.
Piers Morgan čovjek je koji je uzburkao svjetsku javnost intervjuom s Cristianom Ronaldom nakon kojeg je Portugalac raskinuo ugovor s Manchester Unitedom.

Morgan je dobio ekskluzivu zahvaljujući tome što CR-a smatra najboljim fudbalerom koji se ikada pojavio, iako je godinama ranije to govorio za Messija.

"Messi je najveći fudbaler ikad, a Cristiano je broj dva. Svaka dalja debata je nepotrebna", govorio je Morgan, ali se prije nekoliko godina predomislio nakon što je postao prijatelj s Ronaldom.


"Ljudi mogu raspravljati o tome da li je on ili Messi najbolji ikad u klupskom fudbalu (ja bih odabrao Ronalda uvijek), ali kada je u pitanju reprezentacija, Ronaldo je bez dileme najveći svih vremena", poručio je Morgan.

Morganu je očigledno krivo što je Messi uzeo trofej prvaka svijeta. To je pokazao reakcijom na fotografiju na kojoj Leo s trofejom spava u krevetu.

"OK Lionel, shvatili smo da si osvojio Svjetsko prvenstvo. Sada već malo pretjeruješ" poručio je Piers Morgan na svojim zvaničnim stranicama.

Nije se na tome zaustavio. Želio je umanjiti slavlje Argentinaca na ulicama Buenos Airesa kada je čuo da je na ulicama oko četiri miliona ljudi.

"Pa šta? Populacija grada je 15 miliona. Ostalih 11 miliona je ostalo u kućama jer, kao i ja, smatraju da je Maradona i dalje najveći argentinskih fudbaler ikad".

Fanovi su naravno bijesni zbog ovih komentara. Smatraju da Piers Morgan pretjeruje i nazvali su ga patetičnim i jadnim čovjekom.

Nevjerovatna je ostrašćenost koju ovaj Englez ima i nije mu ovo prvi put da mijenja mišljenje i očigledno se i on naginje kako vjetar puše.

Lionel Messi je pored titule prvaka svijeta proglašen i za najboljeg fudbalera turnira koji se gotovo mjesec dana igrao u Kataru, a najavio je kako će usprkos trofeju i dalje nastaviti igrati za Argentinu.

Čovjek je osvojio sve što je mogao u karijeri. Sve je okrunio u Kataru i sada je glavni kandidat za osmu nagradu najboljeg fudbalera svijeta, piše Sportsport.ba


(Erna H.) 

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.