29.12.2022. 13:55
0
Direktorica Sarajeva opet "briljira": Nismo bili dobri, nema paketića
Ajla Alimanović, direktorica Fudbalskog kluba Sarajevo, posljednjih mjeseci i dana je aktivna. A najviše na Instagramu...

Nakon što je ljetos izjavila kako će Sarajevo za dvije godine postati najbolji klub na Balkanu, mnogo bure izazvala je njena poruka "ratobornim" navijačima Bordo tima.

- Pozivam ove "hrabre" momke što mi nakon svakog poraza Sarajeva prijete i psuju porukama da pokažu petlju i dođu reći šta god misle uživo. A isto vrijedi i za vas NO NAME "još hrabrije" s foruma! U klubu sam svaki radni dan pa izvolite - napisala je početkom novembra direktorica Bordo tima na svom Instagram Storyju.

Ovih dana je posebno aktivna na Instagramu. Pohvalila se fotografijama sa braćom Mamić - Zdravkom i Zoranom, najpoznatijim bjeguncima od hrvatskog pravosuđa, te Andyjem Barom, hrvatskim fudbalskim menadžerom.

Jedna jučerašnja objava bila je i vulgarna (Nija majka pi (cenzura) rodila, hajde), a potom je ponovo "dosula sol na ranu navijačima Sarajeva".

- Nismo bili dobri, nema paketića - napisala je uz smajli koji plače i fotografiju na kojoj su Djed Mraz i prvotimci Sarajeva - Muhamed Šahinović, Dal Varešanović i Muharem Trako.

I dok se direktorica zabavlja, navijači Bordo tima ne mogu biti zadovoljni rezultatima u prvom dijelu sezone. Ekipa nakon 18 odigranih kola (odgođen derbi protiv Sarajeva) zauzima peto mjesto sa 25 bodova (sedam pobjeda četiri remija i sedam poraza), a iz Kupa BiH su ispali od trećeligaša Čelika.



(A. Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.