19.3.2023. 15:57
0
Hadžibegić: Igrači pristižu u kamp reprezentacije, atmosfera pred Island je odlična
Naredne sedmice Faruk Hadžibegić debitovat će na klupi fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Selektor je nakon imenovanja na mjesto šefa stručnog štaba Zmajeva pokrenuo zvanični Facebook profil na kojem je približio interakciju sa medijima, ali i navijačima.

Tako se danas obratio svim fanovima naše reprezentacije emotivnom porukom.

“Lijep je osjećaj ponovo biti dio reprezentacija BiH. Dat ćemo sve od sebe da usrećimo naciju. Momci polako pristižu u kamp i s nestrpljenjem iščekujem naš prvi zajednički trening. Atmosfera je odlična i svi su pozitivni pred mečeve koji nas očekuju, što mi je izuzetno drago. Idemo se sada pripremiti za Island”, poručio je selektor Hadžibegić.

U okviru prve dvije utakmice Kvalifikacija za Euro, BiH će dočekati Island, te gostovati Slovacima.

Susret sa Islandom igra se u Zenici 23. marta, dok je meč sa Slovačkom tri dana poslije u Bratislavi.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.