27.3.2023. 20:18
2
Hadžibegić o sukobu sa navijačem: On nije znao ni gdje je, ni šta je
FOTO: N1
Nakon poraza od reprezentacije Slovačke u drugom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, selektor Faruk Hadžibegić je na stadionu ušao u sukob sa jednim dijelom navijača koji su pratili meč sa tribina.

Sve je počelo kada jednom dijelu publike nije dobro “sjelo” što pojedini igrači nisu pozdravili bh. navijače, već su otišli pravo u svlačionicu, što je izazvalo tenzije i varnice između tog dijela publike i selektora.

Selektor Hadžibegić je za Bosnainfo kratko prokomentarisao o čemu se zapravo radilo:

“Nije to bio neki veliki sukob kao što govore. Čovjek je dobio besplatnu ulaznicu na tribini gdje je bilo 30-40 gostiju kojima smo mi dali karte, FSBiH. I onda sam morao reagovati na njegov istup koji je bio nekontrolisan. I ostali oko njega su ga smirivali. Čovjek je došao tu, ne zna ni gdje je, ni šta je, dobio je besplatan ulaz i onda počeo s nekim svojim zahtjevima i vulgarnim ponašanjem”, rekao je selektor, pa nastavio:

“Svi igrači su bili tu i pozdravili se s navijačima. Možda ne u istom momentu, ali Džeko i još par igrača bili su prvi tu i stali pred navijače. U to ne treba sumnjati”, dodao je selektor Zmajeva.

(Erna H.) 

2
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.