25.4.2023. 17:42
0
Otet bivši fudbaler Partizana, niko 5 dana ne zna gdje je
Nekadašnjeg fudbalera Partizana Mohameda Zabiju otela je jedna ekstermistička grupa u Libiji.

Poznati tuniški novinar Suhail Kmira izvijestio je o ovom kidnapovanju ne navodeći više detalja. Užasne vijesti potvrdio je njegov stric.

– Mnogi prijatelji me pitaju da li je istinita informacija o kidnapovanju zvijezde Al Itihada, Muhameda Zabije… Da, nismo u kontaktu sa njim još od četvrtka – otkrio je on.

Zabija je bio u Partizanu u sezoni 2012/13. Odigrao je devet mečeva i postigao jedan gol. Zabija je iznova i iznova doslovno gurao klub i zaposlene u Partizanu od sebe nedisciplinom.

Problematičnim ponašanjem zadavao je stalno muke treneru Vladimiru Vermezoviću, a jednom prilikom je odbio da se podvrgne uobičajenim testovima fizičke spreme. Ni on po lijepom nije upamtio rastanak sa Beogradom. Jednom prilikom spremao da krene na odmor u Maroko kada se na vratima pojavio vlasnik stana sa advokatom i ugovorom, i naložio mu da se iseli, pošto Partizan nije uplatio nijednu od pet kirija.


(Admir O.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.