9.6.2023. 9:27
0
Održana sjednica izborne skupštine sportskog društva Željezničar
Sinoć je u prostorijama JU. "Međunarodni centar za djecu i omladinu" Novo Sarajevo, održana je sjednica Izborne skupštine sportskog društva Željezničar kojoj su nazočili delegati iz članica 14 klubova i ostalih subjekata.

Po utvrđenom dnevnom redu verificirani su mandati zastupnicima Skupštine, a nakon provedenih rasprava usvojen je dnevni red, te su izabrani/imenovani novi predsjednik i potpredsjednik skupštine (predsjednik skupštine Amir Karabegović ispred Teniskog kluba Željezničar i potpredsjednik Peštek Enes, ispred Bokserskog kluba Željezničar), nakon čega je slijedilo biranje/imenovanje Upravnog odbora i to:

- Ahmed Mulaibrahimović predsjednik UO sportskog društva Željezničar, 
- Senad Mehičević potpredsjednik ispred (Judo klub Željezničar)

- član Lejla Katica (Gimnastičaraki klub Željezničar)
- Nuko Grebović (Košarkaški klub Željezničar
- Milan Maksiković (Rukometni klub Željezničar)
- Kemal Hošo ( Klub Dizača tegova Željezničar)
- Tarik Kečo (Atletski klub Željezničar)

Nadzorni odbor:
Goran Hatibović
Emir Crnkić 
Kečo Faruk

Članovi Upravnog odbora i Nadzornog odbora za naredno mandatno razdoblje 2023-2026.

Nazočnima se na kraju obratio novi predsjednik Sportskog društva koji se zahvalio zastupnicima na ukazanom povjerenju.

Istaknuto je  da će u narednom periodu članovi skupštine biti upoznati sa novim planovima i projektima novog upravnog odbora a sve u cilju vracanja ovog drustva medju najbolje, gdje im je i mjesto.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.