4.8.2023. 17:16
0
Ovčina se po prvi put oglasio nakon povrede
Fudbaleri Željezničara eliminisani su iz Evrope nakon što su poraženi u okviru drugog pretkola Konferencijske lige od Neftchija iza Bakua sa 2:0.

Tim sa Grbavice okončao je tako nastup u Evropi, ali je meč ostao u drugom planu zbog teške povrede Harisa Ovčine.

Fudbaler Željezničara je imao jedan zračni duel sa protivničkim igračem. Nakon udarca glavama ostao je ležati na zemlji uz obilno krvarenje.

Danas se na društvenim mrežama oglasio upravo Ovčina koji se zahvalio na porukama podrške te poručio da će sve biti u redu.

“Samo da se zahvalim svima na velimo broju poruka podrške. Da se javim da je sve okej, da nema razloga za brigu i da će sve biti dobro”, napisao je Ovčina, pa se malo i našalio:

“Kažu, sreća pa je bosanska.”



(Admir O.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.