3.9.2023. 21:50
0
Nermin Bašić nakon poraza u Mostaru: Nemam šta zamjeriti momcima. Sezona je jako duga i moramo se stabilizirati kao klub
Fudbaleri Veleža savladali su Željezničar u derbiju šestog kola Premijer rezultatom 1:0, a svoj komentar nakon susreta dali su iz oba tabora.

Trener Plavih Nermin Bašić preuzeo je odgovornost za poraz svog tima.

- Imali smo previše respekta jedni prema drugima. Igrali smo bez nekih pravih ubačaja, prave završnice. Utakmica po svemu što smo vidjeli trebalo je završiti neriješeno. Čestitam Veležu. Sjajan fudbalski ambijent, bilo je lijepo biti dio ovoga. Sve u svemu, nemam šta zamjeriti svojim momcima. Za ovaj poraz kao trener preuzimam odgovornost. Sezona je jako duga i moramo se stabilizirati kao klub - kazao je Bašić.

Samir Merzić, pomoćni trener Veleža, istakao je da je sretan zbog pobjede.

- Znali smo da nas čeka jako teška utakmica. Željo se spustio u niski blok, nije se bilo jednostavno probiti. Na kraju nas je nagradilo, uspjeli smo postići pogodak. Svi smo jako sretni na današnjoj pobjedi. Jako bitna tri boda za nas - kazao je Merzić.

(Ajdin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.