10.10.2023. 13:16
0
Loše vijesti: Savo Milošević ne može računati na dvojicu Zmajeva
Savo Milošević, selektor fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine, neće moći da računa na dva igrača u utakmicama kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine protiv Lihtenštajna i Portugala.

FSBIH je potvrdio da su zbog povreda otpali Benjamin Tahirović i Adnan Kovačević.

- Nakon odrađenih pretraga po dolasku na okupljanje, utvrđeno je da Adnan Kovačević i Benjamin Tahirović neće moći da nastupe u narednim mečevima.

Kovačević ima povredu mišića stražnje lože potkoljenice, a Tahirović zbog povrede kuka neće biti na raspolaganju selektoru Miloševiću - objavili su iz FSBiH.

Ranije je zbog povrede otpao Rade Krunić, a Anel Ahmedhodžić se nije ni pojavio na okupljanju Zmajeva. Treba napomenuti kako se na povredu žali i Dennis Hadžikadunić, koji je za vikend ranije napustio teren u remiju njegovog HSV-a protiv Wehena.

(Ajdin B.)

FSBiH
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.