7.11.2023. 22:23
0
Navijači Borussije zasuli travnjak zlatnim polugama i novčanicama
FOTO: screenshot
Dok je trajala utakmica Lige prvaka između Borussije Dortmund i Newcastlea, navijači su teren zasuli zlatnim polugama i novčanicama.

- Nije vas priga za sport, sve što vas zanima je novac - snažna je poruka navijača njemačkog tima koja je istaknuta na tribini.

Navijači Borussije protiv su reformi koje će pogoditi Ligu prvaka od sezone 2024/25.

Liga prvaka posljednji put se igra u ovom formatu, od naredne sezone će umjesto dosadašnjih 32, igrati 36 timova koji neće biti podijeljeni u grupe prije nokaut faze, već će zajedno igrati u jednoj ligi.

Rezultat je puno više utakmica. Trenutna sezona Lige prvaka donosi 125 mečeva od grupne faze do finala, a od 2024. bit će ih 225, odnosno nevjerovatnih 100 utakmica više.



0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.