7.11.2023. 22:49
0
Rusi nudili pasoš bh. fudbaleru, on ih odbio: Na korak sam od "A" tima i želim igrati za BiH
FOTO: nfsbih
Fudbalski savez Rusije pokušao je naturalizovati Ivana Bašića, ali je kapiten mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine to odbio, piše "Championat.com".

- Uopšte ne razmišljam o ruskom pasošu, niti o igranju za reprezentaciju Rusije. Vidite, ja sam kapiten mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine. 

Na korak sam od prve ekipe i želim igrati za ovu selekciju - izjavio je Bašić.

Inače, Bašić je od ljeta 2022. član ruskog tima u koji je stigao iz redova Zrinjskog. Ove sezone je odigrao 12 utakmica u ruskoj Premijer ligi i dao je jedan gol.

Bašić se našao na spisku selektora "A" reprezentacije BiH Save Miloševića za utakmice protiv Luksemburga i Slovačke, 16. i 19. novembra.

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.