21.11.2023. 19:21
0
Dogovoren posljednji duel između Messija i Ronalda
FOTO: X
"Posljedni ples" između Lionela Messija i Cristiana Ronalda gledati ćemo u februaru 2024. godine u Saudijskoj Arabiji.

Rivalstvo Lionela Messija i Cristiana Ronalda obilježilo je cijelu jednu epohou u modernom nogometu, a u zvaničnoj utakmici se njih dvojica nisu susrela još od decembra 2020. godine.

Tada su igrali u okršaju Barcelone i Juventusa uz Ligi prvaka, koji je okončan pobjedom Stare dame od 3:0 na Camp Nou stadionu.

Večeras su brojni inostrani mediji objavili udarnu vijest da ćemo "posljednji ples" Messija i Ronalda gledati u februaru 2024. godine, pošto je ugovoren prijateljski meč Inter Miamija i Al Nassra.

Tačan datum još nije potvrđen, ali utakmica će se odigrati u sklopu "Riyadh Season Cupa" u glavnom gradu Saudijske Arabije.

Dosad su Messi i Ronaldo na suprotnim stranama bili 37 puta. Argentinac je sa svojim timovima slavio 17 puta, Ronaldo ima 11 pobjeda, a 9 puta smo vidjeli remi.

Interesantno je da su obojica na tim utakmicama postigli po 23 pogotka, navode Vijesti.ba

(M.Lj.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.