23.11.2023. 13:22
0
Misimović: Znamo Ukrajinu, skoro smo igrali sa njima. Imamo prednost što igramo kući
Zvjezdan Misimović, direktor fudbalske reprezentacije Bosne i Hecegovine, komentirao je današnji žrojeb baraža za EURO 2024.

Žrijebom je odlučeno da će BiH 21. marta 2024. godine dočekati Ukrajinu, a u eventualnom finalu pet dana poslije ugostiti pobjednika iz duela Izrael - Island.

- Znamo Ukrajinu, igrali smo skoro u kvalifikacijama s njima. Mislim, kada gledaš po imenima, sigurno su najbolji protivnik. Imamo tu prednost što igramo kući prvu i eventualno finale.

- Ako moramo igrati protiv Ukrajine mislim da je bolje što smo je odmah dobili u polufinalu. Do nas je. Bit će, nadam se, pun stadion. Imamo dva puta po 90 minuta da se plasiramo na Evropsko prvenstvo - rekao je Misimović.



(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.