23.11.2023. 18:48
0
Savo Milošević najavio baraž: Bit će uzavrela atmosfera
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će u polufinalu baraža za Euro 2024. igrati protiv Ukrajine, za koju selektor "Zmajeva" Savo Milošević kaže da je to jedna od najkvalitetnijih ekipa u Evropi.

Milošević je u razgovoru za zvaničnu stranicu Fudbalskog saveza Ukrajine kazao kako je lično upoznao mnogo ukrajinskih fudbalera i da zna o čemu govori.

U razgovoru za zvaničnu stranicu ukrajinskog Saveza je istakao da će atmosfera biti uzavrela te da ćemo mi to probati iskoristiti kao našu prednost.

- Naša je prednost što ćemo igrati na svom terenu, ali vidjet ćemo šta će biti od svega. Ove utakmice su uvijek teške, nema ovdje favorita jer se sve može desiti u jednoj utakmici.

Nadamo se da će svi igrači biti zdravi u martu, a to isto želim i ukrajinskom timu. Također, želim sve najbolje ukrajinskim ljudima.

U BiH su svi ludi za fudbalom, on je veoma popularan sport u državi, a reprezentacija je izuzetno bitna za ljude. Utakmica će se igrati pred punim stadionom i uzavrelom atmosferom što ćemo pokušati iskoristiti protiv vašeg tima, ali to će biti teška i izjednačena utakmica.

Možda Ukrajinci imaju malo više šanse, ali ćemo dati sve od sebe da pobijedimo i da idemo dalje - rekao je Milošević.

Inače, Milošević je rekao kako jedva čeka sresti ukrajinskog selektora Sergiya Rebrova.

- Također, jedva čekam da sretnem Sergeja Rebrova koga nisam vidio dugo vremena. Pratio sam njegovu karijeru, znam da je ranije radio u UAE, želim mu sve najbolje osim u utakmici protiv nas - poručio je Milošević za zvaničnu stranicu ukrajinskog Saveza, prenosi Avaz.

(M.Lj.)

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.