3.12.2023. 22:24
0
Vladan Kovačević, najvjerovatnije, ugasio snove Rakowu o tituli: Pogledajte neshvatljivu grešku bivšeg golmana FK Sarajevo
U okviru 17. kola poljske Ekstraklase, Slask i Rakow remizirali su 1:1. Goste je pobjede koštao Vladan Kovačević.

Stigao je Rakow do prednosti u 24. minuti. Strijelac za 0:1 bio je Kittel.

Konačan rezultat postavljen je u 67. minuti. Gol za Slask postigao je Samiec-Talar.

Vladan Kovačević istrčao je s gola, pa je to iskoristio igrač Slaska i postigao pogodak. Zaista neshvatljiva greška bivšeg golmana FK Sarajevo, pogledajte.


Ovaj remi vjerovatno udaljio je Rakow od odbrane titule. Slask je prvi s 37 bodova, dok je Rakow četvrti s osam bodova manje. Dobra stvar za Rakow je što ima i meč manje.

Da je Rakow danas stigao do pobjede nakon što je imao vodstvo, situacija po njih bila bi puno bolja. Imao bi Rakow 31 bod, pet bodova zaostatka i meč manje, a sada će mu biti mnogo teže.

Druga na tabeli je Jagiellonia za koju igra Bojan Nastić s 34 boda, dok Lech našeg Dine Hotića zauzima treću poziciju s 32 osvojena boda, prenosi SS.

(Ajdin B.)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.