9.12.2023. 18:01
0
Premiership - Debakl "Crvenih đavola" na Old Traffordu: Bournemouth slavio sa 0:3
Termin od 16 sati donio je četiri meča 16. kola engleskog Premiershipa i nije moglo proći bez uzbuđenja, ali i iznenađenja, najveće se desilo na Old Traffordu.

Manchester United je ugostio Bournemouth i odigrao katastrofalan meč i doživio potop.

Popularne Trešnjice su slavile gostujući trijumf rezultatom 3:0 i šokirale Old Trafford.

Bournemouth je poveo u petoj minuti 0:1 golom Solankea, a na 0:2 povisio je Billing u 59. minuti. Nokaut Uniteda režirao je Senesi golom za 0:3 u 73. minuti što je i bio konačan rezultat utakmice.

Debakl Uniteda je mogao biti veći, ali u drugoj minuti sudijske nadoknade vremena poništen je pogodak Ouattare, tako da je VAR spasio domaće.

Sheffield United je napokon slavio i čini se da je malo proigrao dolaskom novog trenera.

Dočekao je Sheffield tim Brentforda i slavio rezultatom 1:0 pogotkom McAteea iz 46. minute, tačnije prve minute sudijske nadoknade prvog poluvremena.

I u ovoj utakmici kapiten tima iz grada čelika bio je naš Anel Ahmehodžić koji je odigrao odličan meč.

U preostala dva meča današnjeg programa 16. kola, vidjeli smo dva remija.

Brighton je dočekao Burnley i meč je završen remijem 1:1, dok je istim rezultatom okončan duel Wolverhamptona i Nottingham Foresta, prenosi SS.

Standings provided by Sofascore


(Ajdin B.)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.