23.12.2023. 19:51
0
Najvatreniji navijači Celtica se vratili na stadion i poslali dosad najemotivniju poruku o Palestini
FOTO: screenshot/x
Najvatreniji navijači Celtica, popularna Zelena brigada, vratili su se na Celtic park i još jednom poslali poruke podrške Palestini.

Tifozi Celtica su tokom utakmice 19. kola škotskog Premiershipa protiv Livingstona podigli parolu kojom su ponovo skrenuli pažnju na ono što palestinski narod proživljava posljednjih mjeseci.

- Mnogi domovi tužni su večeras. Šapuću nečija imena pored svijeća. 20.000+ ubijenih - 8.000+ djece, pisalo je na paroli navijača Celtica. 

Ponovo su se na Celtic Parku vijorile palestinske zastave, a navijači škotskog velikana pokazali ništa ne može zaustaviti niti spriječiti njihovu privrženost najvažnijim ljudskim principima.


(Aldin B.)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.