19.1.2024. 18:02
0
Split na nogama: Ivan Perišić potpisao za Hajduk, igraće za samo jedan euro
Ivan Perišić je novi fudbaler splitskog Hajduka. Naime, on stiže na posudbu iz Tottenhama i tu će biti do kraja sezone.

Perišićev ugovor s Tottenhamom traje još šest mjeseci. Hrvatski reprezentativac trebao bi debitovati za splitski klub do kraja sezone, čim se oporavi nakon operacije križnih ligamenata koljena.

Perišić je i službeno predstavljen, a otkriveno je i da će u Hajduku igrati mjesečnu platu od 1 euro, baš kao i Nikola Kalinić, koji je u klub stigao nešto ranije u ovom prijelaznom roku. Obojica su potpisala ugovor s ovako simboličnom platom.

Osim toga, Index navodi kako će Perišić imati određene bonuse ako se Hajduk plasira u grupu evropskih takmičenja te pravo odlaska u oba naredna prijelazna roka pod uvjetom da klub koji ga želi uplati novac određen zasad nepoznatom visinom klauzule.

(Sead M.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.