2.3.2024. 18:54
0
Ivanković: Na ovako lošem terenu se ne može uživati u igri
Fudbaleri Zrinjskog su u posljednjim trenucima prokockali pobjedu nad Slogom Meridian te su remizirali rezultatom 1:1.

Izjavu za Arena Sport TV nakon utakmice dao je pomoćni trener Zrinjskog Mario Ivanković.

“Kada primiš pogodak u posljednjoj minuti, ne možeš biti zadovoljan. Međutim, kada se sve sagleda, ovo je najrealniji rezultat. Bilo je puno nervoze, a na ovako lošem terenu, nije se moglo uživati u igri”, poručio je Ivanković, pa dodao:

“Idemo dalje. Sada se okrećemo Borcu, pa ćemo probati pobijediti u toj utakmici.”

Podsjetimo, šef stručnog štaba Zrinjskog, Željko Petrović, isključen je direktnim crvenim kartonom nakon što je u 74. minuti dosuđen penal za Zrinjski, što je dovelo do “okršaja” između aktera utakmice na terenu.

Zrinjski će u narednom kolu ugostiti Borac iz Banje Luke, u utakmici koja bi mogla odrediti i borbu za prvaka Bosne i Hercegovine.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.