18.3.2024. 8:51
0
Ko će zbog suspenzija propustiti 24. kolo Premijer lige BiH: Najviše problema za Željezničar
FOTO: SPORT1
Jučer su odigrane posljednje utakmica 23. kola te je poznato koji će igrači odsustvovati s terena u narednom zbog suspenzija.

Najteže će biti Željezničaru, koji će u duel sa Veležom ući slabiji sa tri prvotimca.

Željezničar i Velež se sastaju na Grbavici, a trener domaćih Bruno Akrapović zbog suspenzije uzrokovanih kartonima neće moći računati na tri igrača koji su dosad bili standardni u njegovoj ekipi.

Tako u sastavu Željezničara sigurno neće biti Haruna Karića, Amera Hiroša i Stefana Radinovića, a jasno je da će ovo uzrokovati određene probleme za Željezničar. S druge strane, Velež na ovom meču neće moći računati na Domića.

Sarajevo u narednom kolu gostuje Tuzla Cityju, a u ovoj utakmici neće moći računati na Hasića koji je skupio tri kartona, dok će tim Slavka Petrovića biti slabiji za Nikića, koji je također skupio tri žuta kartona.

Igman će dočekati Slogu, a ovom meču neće moći računati na Velića. Posušje ide u goste kod GOŠK-a bez Kamenara, dok će Široki u goste Zvijezdi bez Pranjića, piše Sport1. 

(Erna H.) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.