21.3.2024. 21:29
1
"Savez napolje" se orilo tribinama Bilinog polja
Iako bh. fudbalska reprezentacija igra važan meč i bori se za plasman na Euro, na tribinama se orilo "Savez napolje".

Navijači Bosne i Hercegovine na tribinama Bilinog polja skandira protiv rukovodstva Fudbalskog saveza BiH.

"Savez napolje" moglo se čuti sa svih tribina. Počelo je sa sjeverne gdje se nalaze BH Fanaticosi, a onda se prelamalo i drugim tribinama.


Bh. reprezentativci na terenu vode veliku bitku protiv Ukrajine kako bi se plasirali u finale, a onda pokušali na Grbavici izboriti plasman na Euro.

Istovremeno, nastavlja se "bitka" BH Fanaticosa i Fudbalskog saveza BiH. Najvatreniji navijači našeg državnog tima očigledno ne odustaju od toga da smijene čelne ljude FS BiH, prenosi SS.

(Ajdin B.)
1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.