23.3.2024. 19:41
0
Topić sasvim otvoreno: "Nije kriv Ćivić, nego selektor. Selektor Ukrajine je izvadio iz igre najskupljeg igrača u 76. minuti, a Savo Krunića u 92. minuti"
Marko Topić, bivši nogometni reprezentativac BiH, često je u posljednje vrijeme s argumentima kritikovao igre Zmajeva. Za Sport Centar se osvrnuo na posljednji okršaj izabranika Save Miloševića sa odabranom selekcijom Ukrajine u polufinalu baraža za odlazak na Euro.

Na početku je potcrtao.

”Kao što sam rekao, Ukrajina je ozbiljna reprezentacija koja ima dobre igrače. Utakmica traje dok sudija ne svira kraj. Imali smo 1:0 i to smo morali zadržati”, istakao je nekadašnji napadač bh. tima.

Naglasio je i greške šefa državnog tima.

”Selektor je od 60. minute morao mijenjati Krunića i Cimirota i ubaciti svježe igrače. Nije kriv Ćivić, nego selektor. Rebrov vadi najskupljeg igrača Ukrajine i kapitena u 76. minuti, a Milošević Krunića u 92. minuti”, istakao je sagovornik Sport Centra.

Premda mnogi istču da nismo imali sreće, Marko apostrofira.

”Ne znam čime smo zaslužili da nas sreća prati poslije svega što su osobe koje vode Savez napravile Petevu, Hadžibegiću i Kodri. Dotakli smo dno što se tiče svih selekcija”, zaključio je Topić.

(Ajdin B.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.