29.5.2024. 19:01
0
Povrijeđeni Dedić stigao u Butmir, Zmajevi obavili prvi trening
Fudbaler Salzburga Amar Dedić iako povrijeđen stigao je u kamp reprezentacije Bosne i Hercegovine u Butmiru, gdje su naši reprezentativci obavili prvi trening.

On neće konkurisati za naredne dvije utakmice, ali je odlučio da želi da bude sa ekipom, te je došao da pruži podršku svojim saigračima u reprezentaciji.

Oglasili su se i iz saveza, te su potvrdili da je Dedić stigao na okupljanje i da je uputio riječi podrške saigračima, ali i stručnom štabu. Osim toga Dedić je stisnuo zube i lagano trenira, ali naravno teško je očekivati da će igrati na utakmicama protiv Engleske i Italije.

"Iako zbog povrede ne konkuriše za predstojeće prijateljske utakmice protiv Engleske i Italije, Amar Dedić je došao u kamp reprezentacije da podrži saigrače i novi stručni štab", piše na zvaničnoj stranici Saveza, prenosi sporspot.ba.

Dedić se povrijedio upravo igrajući za reprezentaciju i tu utakmici baraža za EURO 2024.

Reprezentativci naše zemlje obavili su trening, a ono što je svakako dobra vijest je da svi treniraju. Rade Krunić bio je također u hotelu gdje se javio selektoru, ali ni on neće nastupiti na prijateljskim utakmicama zbog povrede. Podsjetimo, Bosna i Hercegovina će u ponedjeljak odmjeriti snage sa reprezentacijom Engleske dok će šest dana kasnije igrati sa Italijom.

(Erna H.) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.