17.7.2024. 11:23
0
Stipo Marković novi igrač Željezničara: Veoma cijenim Želju i imam samo riječi hvale
FOTO: Adem Ćatić/fkz.ba
Bivši igrač Širokog Brijega, Lokomotive, Rudeša i Radomlja, Stipo Marković (30), novi je igrač Željezničara.

Marković je potpisao je ugovor na godinu dana uz opciju automatskog produženja na još jednu godinu.

Stipo Marković je rođen 3. decembra 1993. godine u Kiseljaku. Prošao je omladinske selekcije Širokog Brijega, a potom je za seniore igrao sedam godina. Potom je tri godine nosio dres zagrebačke Lokomotive, pola godine je igrao za Rudeš, a od ljeta 2022. član je Radomlja.

– Prezadovoljan sam što sam postao igrač Željezničara. Nadam se da ću ispuniti očekivanja. Zahvalio bih se svima u klubu i treneru Ćoriću s kojim sam sarađivao u Širokom i o njemu sve najbolje. Protiv Želje sam igrao dosta puta, imam samo riječi hvale, svaka čast navijačima i veoma cijenim ovaj klub. Dolazio sam gledati par utakmica, prošle sezone sam bio protiv Zrinjskog i stvarno sjajna atmosfera. Dat ću najviše što mogu i brzo ću se prilagoditi i nadam se da će to biti dovoljno da napravimo nešto više, kazao je Marković.

Marković je u prošloj sezoni odigrao 38 utakmica za Radomlje. Stipo igra na poziciji lijevog beka, a večeras će obaviti prvi trening sa ekipom.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.