17.7.2024. 14:24
0
Bivši fudbaler Sarajeva potpisuje za Željezničar?
FOTO: FK Sarajevo
Sada već bivši ofanzivac Zrinjskog Ivan Jukić uskoro će pojačati FK Željezničar, saznaje Sport Centar.

Dvadesetosmogodišnji krilni fudbaler je u svojoj dosadašnjoj karijeri nastupao za Split, Imotski, Korona Kielce, Sarajevo i Zrinjski.

U WWin ligi Bosne i Hercegovine, Jukić je odigrao 88 utakmica u kojima je postigao 11 golova i 13 puta asistirao. U kupu je odigrao još 12 utakmica.

Tokom karijere, tri puta je bio šampion BiH, a isto toliko puta je osvajao i Kup naše zemlje.

Podsjetimo da su redove Željezničara do sada pojačali Abdulahović, Karamarko, Marković, Odinaka, Đorić, Karjašević, Vukoja i Cvetanoski. Očekuje se dolazak još jednog napadača u redove sarajevskog kluba u narednom periodu.

Prema svemu sudeći, 22-godšinji krilni fudbaler iz Gane Joseph Amoah neće nositi dres Željezničara u narednoj sezoni, piše Sport Centar.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.